5/23/2017

Napsala Nagat | Tagy : , ,
Po letech jsem se zase objevila na AF. <Sem vložte obligatorní referenci na Sherlocka> A máme to za sebou. Yay!

Je to neuvěřitelné, ale myslím, že se přednáška podařila. Sice jsem pořád nepoučitelná, pokud jde o délku přednášek, ale mé osobní žádané minimum bylo splněno. Věděla jsem, že to nestihnu a nestihla jsem to ještě víc, než jsem předpokládala. Ale o nic zásadního jste nepřišli. Leda o video s Umbrellou, který jsem tam dala jen proto, abych ho viděla na velkým plátně.
Tradičně 99% feedbacku, kterej mám, je "Ty jsi na začátku vypadala hrozně nervozní." Nekecej.
>Nagat, za ty roky, co přednášíš už sis mohla zvyknout, ne?
Za ty roky jste si mohli zvyknout, že tam vždycky málem omdlím.
Když mi bylo řečeno, že mě nejen strčí do Rotundy, jako relikvii, ale ještě mě budou streamovat live do Ačka, tak jsem si myslela, jo, konečně je to tady. Konečně pobliju Rotundu při live streamu. To bude mít úspěch. Nepoblila jsem se. Mise splněna. 10/10 skóre. S rank.

Vzhledem k tomu, že jsem na AF loni nebyla, Hala A byla nejlepší a zároveň nejvíc děsivá inovace. Děkuji kameramanovi, prej jsem na plátně "vypadala vyšší." Líbí se mi rostoucí množství stánků v Artist Alley. Prosím, nadále podporujte chudé studenty, jejich merch je mnohem lepší, než ebay shity prodávaný Polákama. Nic proti Polsku, ale kdyby se zatopilo, budu zachraňovat jenom Sapkowskiho.
Když jsem byla na AF naposledy, tak tam bylo neuvěřitelné množství nádherných cosplayů. Kam jste se podívali, tam byl nadprůměrně vypadající cosplay a obecně to bylo na úrovni těch lepších zahraničních conů, řekněme až Comics Conu, protože všichni víme, že záběry z conů jsou manipulované a většinou na těch videích vidíte všechno, na co se dalo dívat. AF15 byl neskutečný zážitek. Letos to bylo, bohužel, slabší. Většinou jsem potkala cosplaye, co neurazili a ty nadprůměrné měli více méně jen profláklí cosplayeři za stolečkama a prodávali svoje printy. Hádám, že většina naší komunity maturovala/státnicovala/něco. Chápu, že bych si se svou krabicí neměla stěžovat, ale AF 2017 vypadalo děsně civilně a byla to škoda.

Další plusové inovace:
+ Klavír uprostřed výstaviště byl super nápad. Je mi jedno, jaký bude téma příští rok, nechte ho tam.
+ Na záchodech nedošel papír?????!!!!!!
+ MANA ZADARMO Ona se teda nedá žrát, pokud nejste vegan/vegetarián, ale vzhledem k tomu, že AF smažák je pořád past (je v něm šunka), tak pak i Mana chutná jako všechno ostatní.
+ Cosplay zázemí, cosplay první pomoc

Do budoucna: 
Prosím za cosplay soutěžema a Grekem hodinovou větrací pauzu, kvůli vyrovnání časovýho skluzu.
Když jsme u přednášek nechcete k tomu milionu soutěží přidat i kompetici v přednáškách, aby se přednášející více snažili? Ne, že bychom to teď flákali, ale chybí tady ten kopanec, kterej by nás posunul ke stylu Eurovision. Já jen, že bych za sebou mohla mít velký kolo pro křečka a donutit nějakýho kamaráda, aby tam běhal naolejovanej a bez trika. To by se líbilo na streamu a tady by mi to mohlo vrátit gender ratio publika, který člověk na yaoi přednášce očekává.


Edit.: Už je to online. Užijte si mé další historické znemožnění. 



P.S.: Už jste viděli novýho Aliena? Víte, co je lepšího než Fassbender? Dva Fassbendeři. A víte, co je lepší, než dva Fassbendeři? 

3 komentáře:

  1. Tvoje přednáška se mi hodně líbila, i když jsem zástupce necíleného genderu. Pobavila si jako vždy. Sice jsem nestihl rotundu, ale aspoň ten stream. Tak snad jiný con.

    OdpovědětVymazat
  2. Za nestihnutí umbrelly a toho gifu s Buckym mi málem ukápla slzička, ale zbytek přednášky a narážka na death stranding mpreg mi to více než vynahradili. Jinak super že si letos byla víc na středu pódia, mělo to větší majestát and shit :D čas přednášky taky myslím víc sedl publiku, protože si pamatuju předloni jaká to byla zabijárna.
    Jinak 10/10 ign
    PS: Doufám že ti chutnaly ty oplatky (#krmíme_NG_2k17)

    OdpovědětVymazat
  3. Achjo, já se tam zase nedostala :-( Tak snad někdy příště...

    OdpovědětVymazat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.