2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy : ,
Je v módě všechny články, práce a recenze označovat vtipnými tagy.
Takže, ehm, ok, tady to je:
Tagy: Anime, Komedie, Kozy, Velký Kozy, Děvče v hlavní roli, Krkolomných japonských názvů není nikdy dost, Otravování života, Japonští ujetí bohové, Bez fandomu s gaypornem, Proč se na to Nagat sakra dívá?, Protože se nudí


Binbougami ga!


Tak jsem se rozhoupala a koukla na jedno z populárních anime letošní letní sezony. Jako většina letních anime se vyznačuje minisukněmi, neúměrně velkým poprsím a nenáročností na inteligenční koeficient diváka. ... Což mimochodem, platí pro většinu všech anime. Jenom tu nejsou velcí nabušení roboti. Zatím. Série je ongoing.
Strůjcem všeho zla... totiž, hlavní hrdinkou je Ichiko Sakura. Je mladá, krásná, chytrá, oblíbená, bohatá a má taková prsa, že je biologickofyzikálně nemožné, aby neměla skoliosu páteře. Ale ona ji nemá.
Vlastně se jí jakékoliv problémy vyhýbají obloukem.
***

Má totiž tak neuvěřitelně dobrou karmu, že narušuje kontinuitu světa a vesmíru. Teda, ona to není karma. Karmu si musí člověk zasloužit, ale Ichiko se prostě narodila s neuvěřitelnou aurou štěstí kolem sebe. A tak pro ni poslali boha Naštěstí, který ji měl srovnat. Totiž Bohyni. 
Momiji je důkazem too, že můžete být bohyně, ale to automaticky neznamená, že nejste socka. Je kolem ní tak velká koncentrace smůly, že je vlastně personifikované Neštěstí. Kam se hne, tak sto let nic neroste. A pravděpodobně se hnula i na svém vlastním hrudníku, protože je plochá, jako žehlící prkno. A teď ta chodící katastrofa jde po Ichiko s cílem, vysát z ní veškeré přebývající štěstí.

To by pro Ichiko znamenalo obyčejný život v kůži normálního děvčete s nadměrně velkým číslem podprsenky. Žádné neomezené přísuny peněz, stovky nápadníků na jedné ruce, ani skvělé výsledky ve škole. 
Její budoucnost by slibovala jen život v garsonce s milým chlapem, pěti rozkošnými dětmi a dostačujícím platem.
Ichiko na tuhle nabídku odpoví jedinou správnou odpovědí. Vyhodí Momiji z okna. Několikrát. Vlastně ten seriál není o ničem jiném. Je tam spousta prsou a žádnej chlap.

Jak se k tomu Nagat dostala? Jednoduše. Nudila jsem se a tak dlouho jsem otravolva okolí, až mi jedna dobrá duše řekla"Hele, Nagat, mám pro tebe cosplay!"
Ichiko je krásná, úžasná, dokonalá, má velká prsa a když ji pomlouvá "hahahaha I don't give a single fuck!". Má na to právo, protože okolí jí vlastně nesahá ani po kotníky a jejich biologická oxidace otravuje život asi tak, jako zkažený mléčný výrobek v ledničce... ale ten taky můžete vždycky vyhodit! Yay!
A pak, kolem třetího dílu nejpozději, to musí dojít i slepému. Ta holka je rozmazlený egocentrický spratek. Ano, je sice laskavá a hodná, ale přes to všechno nekonečně arogantní.

Série se ohání tím, že je od stejného studia jako Gintama a bla bla bla. Srovnáním s Gintamou si sama ubližuje, protože je oproti ní asi tak vtipná jako česky nadabovanej South Park proti originálnímu South Parku. 
Ale i tak je to poměrně vtipné a "praštěné" (ačkoliv a "praštěné" je vyloženě zneužívaný termín, který je svou otravností přirovnatelný k YOLO). 
Je to komedie a nečekejte od toho nic extra duchaplného. Doporučuji spíš jako oddychovou pro milovníky vtipů o sizekink hrudnících, nebo lidi, co se strašně nudí.
Ovšem já to dokoukám. Už jen proto, abych věděla jak skončím, totiž, skončí. Ichiko. Třeba od ní všechno štěstí uteče a nakonec jí nezbyde nic jiného, než vyhonit si v San Diegu.
PS.: Dobrá, jsou tam chlapi. Jeden je dokonce bišík a ten druhý je vlastně pes/masochista. Pokud ho mlátíte dost dlouho, taky se změní v bišíka.

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.