2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy : ,
 Nedávno se na internetu objevila zpráva, že Litchi Hikari Club dostane anime zpracování.
Popis mluvil o: "krátkých komedialně laděných dílech". Jednoduše řečeno: Dafuq?
Serisouly. Dafuq?
Pokud nevíte, co je Litchi Hikari Club, tak odkazuji na svůj starší článek, který byl psán v emočním opojení, takže by vám pointa uniknout neměla.
Litchi De Hikari Club
Dafuq.
***
Strašně ráda bych to nechala jen u toho dafuq. Už proto, že když si pustíte nějaký youtube review, většina z nich obsahuje jen tuhle větu.
Takže bych to vlastně měla udělat jako citaci, aby mě nikdo neobvinil z plagiátorství.
"Dafuq." - davy.
Po vyjádření studia o chystané "krátké skečové komedii" se okamžitě objevili dobré duše s pokřikem: "Hikaritalia!". 
Jejich humor byl označen za nemístný, protože Hikari club a Hetalie by se nikdy neměli potkat, a to ani v rejstříku. Proto má Hikari Club před sebou ještě to "Litchi".
Mohla bych vám sem hodit některé fanarty z jedné z těch složek, které mám v počítači a jsou chráněné líp, než můj bankovní účet, ale myslím, že bude stačit konstatování, že na LHC manze NENÍ nic vtipného. Alespoň za předpokladu, že nepočítám ty chvíle hysterického smíchu "Proč by tohle někdo kreslil?! Proč b y proboha tohle někdo kreslil???!"

"Nagat, když je Hikari Club podle tebe tak špatný, tak proč ho máš v počítači?"
"Ze stejnýho důvodu, z jakýho tu byl request na nazi slash. A sklapni."*
Strýčkek Ironie znovu skóroval.
Nejen, že Litchi De Hikari Club je parodie sama na sebe a k tomu komedie, ale je to ještě DIVNÁ komedie. Tak Obří WTF internet neviděl od toho doujishi, kdy kuřeti naroste nabušený mužský tělo a přefikne zaniklý státní útvar. Prostě: CO? JAK? PROČ?! PROČ BY TOHLE NĚKDO DĚLAL?
YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
Teoretické zamyšlení nad podstatou života, vesmíru a vůbec:
69
Manga Hikari Club je komediální prequel k manze Litchi Hikari Club, které má s komedií asi tolik společného, jako k-popový zpěvák s hudbou. A co se anime týče, tak z těch třech dílů, které vyšly, to vypadá, že jde o děj po prvním volume Litchi Hikari Clubu. 
Z komedie traumatizujícím hororem a pak parodií sám na sebe.
Slušný.
Připomíná mi to lifestory random pseudoamerické hvězdy**, nebo tý opice, co letěla do vesmíru.
Sečteno, znásobeno, umocněno, derivováno: Animace je divná. Hudba je divná. Scénář je divný. Okolnosti jsou divné. Postavy jsou... pane bože, chtěla jsem říct "ne, že to budete někdo shipovat, nebo tu máme apokalypsu; Epidemie ufacepalmování k smrti", ale Litchi Hikari Club je vlastně originální yaoi, takže ==> *facepalm* Nechci vidět jak by v tý animaci vypadala sex scéna, i kdyby byla hot yaois. Sice by to trvalo maximálně 2 minuty, ale i tak bych si raději pustila Kuro-kuna. A nebo přečetla doujinshi na Kuroshitsuji. Protože mám terorii, že se jimi právě u Kuro-kuna scénáristé hodně inspirovali.
Každopádně, parodické zpracování přineslo možnost cosplayovat LHC bez výčitků svědomí, takže všem alespoň trochu hezkým (takže všem) cosplayerkám ve Střední Evropě: Máte tu challenge! Nagat vás chce vidět a dlachmat!
*pozn.: Tohle není moje Vnitřní bohyně, to je Retard.
** původně na tom místě bylo "vaši lifestory", ale nechtěla jsem rýpat do labilních puberťaček víckrát, než dvakrát za den.

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.