2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy : ,
Bylo nebylo... Za sedmero horami, sedmero lesy a řekami žila, byla malá otakyně. Byla moc hodná, proto si ji jednoho dne zavolal sám otec král a řekl: "Milá Nagat, po rozmluvě s královnou jsme se dohodli, že na ten fet, fest, quest... nebo to to sakra je... prostě tam můž.." "Kyáááááááá!!!!!" "Na tři dny jet." "Počkat? C-co? Sakra?!" "Na tři dny." "Na sedm!" "Na 4!" "Na 5!" "Tak dobře, ale ani o den víc!" "Nyuuuu..."

Tak si Nagat nechala zabalit od otroka bágl, poslala ho cenzurou přes královnu, pak do něj přidala podvazky pro sluhu, troje boty a nějaký ty k přežití důležitý věci... Čtěte balíček kondomů. (Nemyslete si nic špatného, sloužily výhradně k pinkání.) Pod hradem otakyně vyzvedla sluhu Aloise, osedlala houkajícího oře a vydala se k zemi zaslíbené.
"Alois, drž už hubu! A zapni si košili."
Hned na začátku Nagat zjistila, že přežít na Adviku je složitější než se zdálo.
  1. Cosplayeři
    Občas je vyskytne cosplay tak dobrý, že prostě nevíte, jestli je to cosplayer kluk, nebo baba. (Na těch vstupenkách by mělo být velkým uvedeno pohlaví.)Co dělat, když máte před sebou úžasně milého cosplayera a prostě nevíte, jakého je pohlaví?
    Možnost a) Poslat Aloise. On to vyřídí. "Tak kurva, seš chlap nebo baba?" ehm...
    Možnost b)
    WC no jutsu. To je technika nagatovsky fikaná až geniální. Kupovat dotyčnému tak dlouho kofolu, až bude muset jít na záchod.
    (Tohle je super technika, když někomu chcete číst tajně sms.)

    Víte jak na anime conu složit kompliment slečně? Zkuste třeba: "Jak tě vidím, hned bych tě rejpla!"-překlad do češtiny: "Vypadáš skvěle!", nebo "Páni! Ty vypadáš úplně jako kluk!"-cosplayerky vám budou ležet u nohou. Často totiž podstupují drastické procedury, které se neslučují se životem. Například si stáhnou prsa takovým způsobem, že sice mají z pětek jedničky, ale nemůžou dýchat.
  2. Jak nebýt znásilněn.
    a) Nemějte cosplay. b) Když už máte cosplay, musí to být děvče. c) Nemějte blog, nekreslete fanarty, nepište povídky... prostě vás nikdo nesmí znát. d) Nemějte bílé vlasy. Ženské to z nepochopitelných důvodů vzrušuje. e) Nemějte u sebe větší než malé množství jídla a pití. Mějte ne paměti, že jsou všichni hladoví. f) Pokud nechcete být znásilněni Nagat, nebuďte Prusko.
  3. Plánovat, v kolik se vzbudíte je blbost.
    Vždycky si nějaké pako nastaví budík, nechá zaplé zvuky, nebo ti největší osvícenci v noci telefonují. Když máte štěstí vzbudí vás opening Naruta, nebo Gackt. Když máte smůlu, bude to yaoi drama cd.
"Vypněte někdo tu...kvalitní hudbu ozářených surikat!"
http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/184/8/6/MY_IMMORTAL__THE_BEST_FAN_FIC__by_Psuedoswagg.png
Nagat byla samozřejmě znásilněna hned několikrát, protože se osvědčených rad nedržela.
Ale naučila se pár věcí. Co dělat když něco zapomenete? Zapomenout se dá všechno, nahradi se dá taky všechno. V Tesku prodávají 2 kartáčky na zuby z 8 kč. Jedním si můžete dost provizorně vyčistit zuby. Tím druhým se učešete.
Při nedostatku peněz jednoduše obejděte celou komunitu s prasopsem, co potřebuje operaci.
Dále je zbytečné, ptát se lidí, když vzali oblečení. Lolitky si ho ušily, fandové visual ke využili nabídku metalshopů, banda hetalistek probrala dědův šatník a zaútočila na army shop. Ti zazobaní použili ebay.
"Doitsu! Doitsu!" "Zmizte z mojí postele! ... Česko tu může zůstat."
-Nagat se omlouvá XD To dělá, když je nevyspalá XD A buďte rádi, že jsem neměla kafe XD
 
Malá Nagat byla tak nadšena z lidí okolo... že se vlastně úplně vykašlala na program. Byla asi na dvou přednáškách, jedné soutěži... a to je všechno. A vůbec jí to nevadilo. Pověsila se na Hetalia grupu, znárodnila zídku před školou a vymyla si mozek. Hodně lidí si stěžovalo, že organizace byla špatná. Pokud chcete chodit na přednášky, jeďte na Animefest. Jestli se chcete bavit s lidmi, jeďte na Advik. Jednoduché jako facka. A neříkejte, že jste to nečekali. Advik byl úžasný. Zazvonil zvonec.. a jde se šít cosplay na příští fest.

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.