2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy : , , ,



Byli jsme varováni předem!
Bylo jednou jedno království. Umístění... No, něco mezi horami a lesy, obklopeno řekami a prostě tak nějak uprostřed. A v tom království vládl přísný, ale hodný král Dril. Poddaní si často stěžovali, protože to se od poddaných vyžaduje. Ale jinak byli všichni spokojení.
Bohužel přišel čas, kdy se starý král odebral na odpočinek a předal vládu prvnímu lamerovi, který šel okolo.
Tento nový král pocházel ze země za vysokými horami, která je ještě divočejší než moravské pláně. Ze začátku to vypadalo, že je nový Král jen tlučhuba a jinak bude všechno při starém. Ale již brzy se z něj vyklubal skutečný hrůzovládce, který vyždímal z poddaných poslední zlaté. Všichni poddaní totiž chodili každý den do Paláce a ten byl zatraceně daleko, takže všechno utratili za Plechové oře. Sami sebe pak natankovali za 100,- kč. Víc peněz neměli. Lidé mu tedy začali Hrůzovládci říkat Žitler.
***
Žitler se obklopil krutými Orgy. Tyto nelítostné poskoky ulovil ve Vlčích horách. Nutno říct, že se na stranu Hrůzovládce přidali dobrovolně a díky své nekompromisnosti získali titul Oranžoví.
Kastovní systém hlásal, že Žitler musí zachovat i rádce původního krále. Ti dostali titul Červení. Jenže být Červeným bylo prakticky, jako být ničím. Byli odsunuti do temných malých místností, zvaných Přednáškové sály, kde nikomu nebyli na očích.
Poslední z Žitlerových poskoků se jmenovali Modří. Byli to obyčejní lidé, kteří se přidali k Žitlerovi dobrovolně, pod vidinou zisku. Jenže když zjistili, jak špinavá práce pro Hrůzovládce je, bylo už pozdě se rozmýšlet. Žitler totiž také zavedl zákon Padajících fekálií a ty nakonec dopadly nejvíc na Modré a na poddané.
Modří pak vypadali jako Mephisto Pheles.

Fronta na lístky.
A tak obyvatelsko strádalo.
Většina zločinů Žitlera a Oranžových nebyla nikdy odhalena. Ale s království to zachvěli vypadalo jako na veřejných záchodcích v Rusku. A to nejen pro to, že chyběl toaletní papír. Nejlépe situaci vystihl jistý bard, který, při pohledu na zem na dámských hajzlících, prohlásil: "Tak to je kentus."
Lidé museli stát obrovské fronty na banány lístky do onoho Paláce. Ikdyž to bylo i za starého krále. A nakonec se pomalu do Paláce ani nevešli.
Žitler dovedl do království lidi, kteří tam neměli co dělat. Říkali tomu Fantasy a Scifi sekce.
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lp9f7po0Vu1qmlxigo1_500.jpg
Životní prostor v KC Zahrada.
Jen hetalistům se povedlo dostat na balkón, protože se jich lidé vážně bojí.
A tehdy se objevil Hrdina. Mohl to být kdokoliv. Měl ženu, nemanželské děti s člověkem, kterého sotva znal, jako většina poddaných byl mistrem převleků a vůbec byl úplně normální.
Říkal se Černý Org. Začínal tak, že bránil spánek svých přátel, ale nakonec se dostal až k otevřenému boji proti Oranžovým. Nebyl to sice vzorový kladný superhrdina, protože byl dost sebestředný a často vyděšený, ale minimálně sabotoval práci Pštitele.
Pštitel byl jeden z Oranžových. Měl tendenci říkat "PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠT!" a dokázal to tak hlasitě, že všechny vzbudil. Nutno poznamenat, že Pštitel NEBYL ZLÝ. Jen pštil ty lidi, co byli potichu. A tak Černý Org vypěstoval japonskou odrůdu tentacle kaktusu se jménem Řiťopich a věnoval ji Pštitelovi.
Náš Hrdina brzy získal sympatie obyvatelstva a na vrcholu své kariéry měl víc moci než Žitler.
Pak zabavil pánské sprchy a věnoval je potřebným.
A nakonec zapálil Žitlerovi barák za použití ufa.
Toho už si král bohužel všiml, a tak tak Černý Org musel zmizet z království. Ale stále je přítomen v každém poddaném, protože všichni mají moc svrhnout Hrůzovládce.
 
KONEC

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.