2/15/2015

Napsala Nagat | Tagy : ,

Fenders? Fenders.

         Natsucon je pořád relativně komorní akce, ale pokud jste se přihlásili k anti-Advikovským partyzánům, nebo aktivně v utajení pracujete pro protižitlerovský odboj, je koupě lístku nejlepší věcí, kterou můžete v létě udělat. Ačkoliv vám kolaboranti budou vytrvale cpát, že Lolcon je nejlepší akce ever a ukázka vyspělosti otaku komunity. To je asi k propagaci Natsu všechno. Jednak nemůžu ani jednu z akcí hodnotit z pohledu nezapojeného účastníka a druhak někde lítá trolské conové video, kde vás všechny zvu, ugh ugh.

         Oficiálně jsem se ubezpečila ve svém dlouhodobé teorii: Starší ikony yaoi komunity vlastně vůbec nejsou yaoistky a když ano, tak nejsou čistokrevné. Aneb náš yaoi panel, kde jsme se všechny shodly na tom, že Dragon Age 3 je nejočekávanější shipping materiál nové sezony a že Fenris/Anders je život, zatím, co naše publikum jen zmateně koukalo. O pár hodin později jsem pak byla představena jednomu kolektivu, jako "Tohle je Nagat, královna českého gayporna." Zhostím se tohoto titulu s hrdostí a oslavím ho maratonem videí o prohlídce prostaty.

***
         Jinak byl panel ne tak docela zklamání, ale určitě úlevou. Bylo mi totiž vyhrožováno zákeřnými otázkami a nakonec došlo jen k "Jak bys vysvětlila rimming na příkladu motýlků a květinek." Pozn.: Nejlepší odpověď měl později Yami, který prohlásil, že jsou to 2 květinky, co si vzájemně navlhčují kořínky. Ale zklamalo mě, že se neobjevil ten chlapec, co se chtěl zeptat, proč yaoistky čtou jen non-con. Měla jsem totiž připravenou historku o tom, jak jsem nedávno nečetla asi 14 dní žádnou rape fiction a vlastně ani žádnou pořádnou fanfikci a pak začali v Olomouci znásilňovat kluky na ulici. To kdyby někdo chtěl vědět, proč jsem se nestihla registrovat na Akicon a teď budu muset prosit Greka o přednášku. Musela jsem vysvětlovat různým lidem, že nemůžu za věci, které dělá má frustrovaná aura.

         Co se týče BL Challenge - mou nulovou mozkovou aktivitu svádím na vyčerpání, protože když jsem o půlnoci usínala, byla jsem zalehnuta chlapcem, který nechtěl odejít do chvíle, kdy si spolu zahrajeme Dramatical Murder. V té chvíli jsem byla, bohužel, tak vyšťavená, že jsem mu nebyla schopná ani vyhrožovat, takže si hlášku "Jestli ze mě neslezeš a nenecháš mě spát, tak se tady jedna dramatická vražda stane" nechám na později. Místo toho jsme ještě ve tři ráno s dalšíma třema lidma budili místnost klikáním a občasným sborovým velerybštinou proneseným "Aoba." Ten parchant pak spal až do odpoledne.
         Neříkám, že spánkový deficit má ne mě stejný vliv jako výplach mozku, ale většinu času jsem vypadala jako Bucky. Na druhou stranu, mohou být soutěžící rádi, protože jsem byla tak done, že jsem při napovídání netrolila. Věřte Nagat. Nagat má vždycky pravdu. Kdyby Nagat neměla pravdu, to by vodka nebyla pálená. I když u lemon/lime otázky jsem vážně chtěla říct, že se to dělí podle toho, co si máte při čtení strčit do pusy, abyste se netvářili spokojeně.


P
očkej až uvidíš moje nohy.

         Ještě mám historku o tom, jak mi padal obvaz z nohy a rozhodla jsem se, že si tu týden starou spáleninu prostě zalepím. Šla jsem za orgy, jestli nemají náplast a po vysvětlení, že mám starou spáleninu po té, co mi do klína spadla žehlička, je napadlo, že bude neuvěřitelně vtipné, než přitáhnout údajně homosexuálního zdravotníka, aby se na to podíval. "Tahle spálenina na ruce?"  "Ne, mám větší....em...Na stehně." "...ooook...jak vysoko?" "....em... dost vysoko." "...ok... tohle bude zajímavá zkušenost." Ale byla jsem několikrát ubezpečena, že se mě bál víc než já jeho.
         Blbé nápady jsou prostě blbé. Ne, že bych se poučila. Jako když jsem loni řekla, že umím uvázat jazykem uzel a celý Akicon pak nedělala nic jiného. Tentokrát chtěli všichni vidět, jak mi svítí zuby, když si strčím diodu do huby.

         Chci poděkovat za Shota kukuřici. Je úžasná a vystavila jsem si ji vedle sbírky tiár. Pak přišla moje matka a chtěla se zeptat, co to sakra je. Naštěstí měla zrovna plnou pusu vody, takže když chtěla promluvit, vylila se na zem asi deci vody, takže se mi Shota kukuřičku podařilo zakecat. Jinak bych musela asi prohlásit něco jako "Jo, to je pro bráchu."

 

Nezletilá kukuřice 4 life!

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.