2/15/2015

Napsala Nagat | Tagy :

          Navzdory všeobecnému mínění, vykazuji určitou produktivitu. Nemám čas psát podrobný report, navíc jsem toho z conu kvůli časové tísni moc neviděla, ale dodám alespoň zábavné historky, protože kam se Nagat vrtne, tam něco hoří a je to vlastně strašně super.

Předně vítám nové mužské návštěvníky.
Nevím, čím to je, ale začínají tvořit silnou základnu v publiku mých přednášek. Léta páně 2010 byl mužský účastník na mé přednášce považován za větší atrakci než gayporno na screenu. Dneska jsou z nich nejaktivnější účastníci. Asi začnu své přednášky puncovat jako "Cis/White/Het/Male-Friendly (even for Golden Boys)" Považuji to za svůj životníachievement (Ale to taky nákup v Subway, při kterém jsem se ani jednou zmateně nezadrhla.)

***

           Poprvé jsem měla tu čest přednášet na Slovensku a dopadlo to, navzdory mým obavám z jazykové bariery, docela dobře. Příště mi zakažte dělat cosplay týden před conem, pokud je venku zima a já přednáším. Napřed jsem se přiotrávila výpary z lepidla do tavky od vietnamců, pak se nachladila, když jsem se ten smrad snažila vyvětrat a to nemluvím o tom, jak mě napadlo běžet do města pro autolak- Sice jsem byla nejkrásnější, ale taky nejnachcípanější a s podezřením na hanáckou ebolu, což je vlastně mor, ale "ebola" je teď víc v kurzu.
Záznam samotné přednášky by vypadal asi takhle:
Já jsem kašli kašli Nag-Kašl-at, pardon, takhle přednáška je o chrrRRRRRRRRRRRrrrrrrr homo kašli kašli Supernaturgrrrrrrrrr
Pak mi začalo kručet v břiše, ale to se mi podařilo uhrát na zpívání Misty Mountains cold. Zajímavé, že přesto, že normálně jsem schopná sežrat tolik jídla, co sama vážím, conu dokážu žít celé dny jen z kofoly a energie vesmíru.,

          Maker žehnej Slovákům, protože jsou z hlediska prolínání fantasy a anime komunit o dost benevolentnější než Češi. Tím narážím na slavné nejen-advíkovské "No, hele, ale je to anime noc, tak jestli chceš přednášet, měj tam anime tématiku." Poznámka pod čarou: Roruko je naše nejoblíbenější anime. :) Tady zjevně nikdo neměl problém s mým "Dudes, já bych tu měla probrat symboly homosexuality v anime, ale to je tak bohapustá hovadina, že to pro větší dobro dlabem. Řeknu vám raději něco o svatým Šebestiánovi." Jak dlouho musíte studovat, abyste měli tendenci vyvolávat posluchače své conové přednášky? Moc dlouho ne.

          To mě přivádí k další zábavné historce. Přednášková místnost byla sice malá, ale vzhledem k tomu, že mě na Slovensku nikdo nezná a Nipponfest je malokapacitní  con, tak jsme se všichni vešli a ještě jsem to v pohodě odkecala bez mikrofonu. Větší sranda nastala právě ve slidu, kde jsem mluvila o symbolismu, homosexualitě a sv. Sebastianovi, což je téma o kterém se dobře diskutuje, takže jsme tam zamrzli minimálně 5 minut. Zadní část přednáškové místnosti byla plně prosklená, takže jsem v čele stála jako ve výloze, za mnou byl na projektoru malba svatého Šebestiána v dost sexualizované poloze a já si tam vesele štěbetala o symbolismu penetrace šípem. Po čase tak zvednu hlavu, kouknu se dozadu na tu prosklenou stěnu a tam stojí skupina random procházejících lidí a zírá dovnitř. Náhodný výtah ze zvědavého stáda: Byla tam matka s malým dítětem, dva otcové s dětmi kolem šesti-sedmi let s Naruto čelenkou, které fakt chtěly jít pryč, důchodkyně z šatny, pár orgů a hafo random mužských návštěvníků conu. Všichni fascinovaní hlínou v sále. Takže prosklenou místnost už nikdy víc. Co se stane u Nagat na přednášce, zůstane u Nagat na přednášce. Ale ve výsledku jsem byla s přednáškou docela spokojená. Takže je to v pořádku. Ono to asi bylo i tím, že 40-60 lidí je téměř ideální stav na to, aby se ta hodinka dala příjemně prokecat. Bohužel, asi ji nikdy neuslyšíte, protože většina českých conů teď vyžaduje premiéry.

          Vracím se k venčení ptakopyska, sběru elfrootu a možná se po premiéře Hobita vyzvracím na klávesnici, takže bude report. Ještě nevím. Taky jsem si sehnala novýho Zaklínače, což jsou hned 3 skryté informace v jedné větě.
Víte, jak bloger zjistí, že je v loji? Když má větší problém napsat vlastní článek, než standardizovanou esej. Achich achich.
Mimochodem, než se objeví další Sherlockoid, který bude prohlašovat, že nestíhám psát články, ale spravovat stránky na FB ano, Awesome Nagat není stránka spravovaná mnou. Což připomínám i proto, že ji našla moje matka a byla velmi pohoršena příspěvkem z Mizerie, protože "jediný, kdo mohl takovou prasárnu napsat jsi ty." Díky mami, ráda vidím, že naplňuji tvé očekávání.

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.