2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy : ,
Tohle místo, myslím tenhle blog, je velice raritní svatyní neřesti. Pokud se chcete zabavit nějakým nekonvenčním způsobem, tady určitě něco najdete. Občas mě samotnou překvapí, co všechno se tu objeví. Ale jak jsem řekla, já tohle místo už neovládám. Tenhle blog si žije vlastní život a ve volném čase se zhmotňuje někde mimo Evropu jako Misha Collins.


Tedy, chci poděkovat tomu, kdo mě na existenci tohoto filmu upozornil. Je legrace, jak jsou mé slabosti veřejně známé. Můžu v klidu jít do politiky, více špíny už na mě nevytáhnete.

 
#No Homo

Skupina lamerů, kterým se v životě nic nedařilo, se sejde v zapadlé tělocvičně. Mají tam mít workshop pro komiky, za který všichni zaplatili nechutné peníze. Všichni si totiž myslí, že jsou vtipní a mají bavičský talent. Kromě toho, že jsou všichni pekelně nudní, ukáže se, že workshop byl podvod. Tělocvična, kde se měl konat, slouží tak akorát pro tréningy tance u tyče a mladíci o své peníze přišli. 
Chlapci jsou zdrceni a přemýšlí, co dál, což se moc nelíbí slečně Namiko, která přišla trénovat pole-dancing. Nakonec se rozhodne, že čas jsou peníze a začne trénovat i přes přítomnost mužského publika. Což má pochopitelně za následek, že tam ztvrdnou na věky.
  
Dvojsmysl zamýšlen.


Namiko se slituje nad skupinou okradených nešťastníků, přijme je jako své žáky a zmíněná pětice konečně zjistí, co jim jde. Člověk by řekl, že když je chlapův skrytý talent tanec u tyče, raději to nebude moc rozpitvávat. Ale tihle pánové velice rychle zjistí, že se líbí dívkám, takže se z toho rozhodnou udělat business.


Nakonec se jim skupina rozroste a u tyče by se mělo celkem objevit deset chlapců – hrají Arai Atsushi, Akutsu Shintaro, Yamaguchi Kenki, Omi Youichiro, Kamitsuru Toru, Mitsuya Ryo, Ikeoka Ryosuke, Nishii Yukito, Negishi Takuya a Jinnai Sho. Nejsou Zuzana Fučíková1 ani Evgeny Greshilov2. Ale docela jim to jde. Minimálně jsou roztomilí.
I když finále není nic moc. Mám podezření, že ho snad točili jako první.
Nebudu předstírat, že nejsem absolutní východo-hudební ignorant, ale chlapci, kteří tam hrají, jsou z D2? Což není dálnice, předpokládám, ale hudební skupina? A ten shota hrál v Kuroshitsuji muzikálu, že ano? Myslela jsem, že Ciel svou duši prodal za něco jiného, než za relativně slušné výkony u tyče. Možná to okoukal od Sebastiana, pokud si dobře vzpomínám, nosí ve volném čase zajímavé boty. 

Film není až tak špatný, jak jsem čekala. Možná proto, že to není romantická komedie, ale jen komedie. Pokud máte čas – ireleventní, na tanečníky u tyče je čas vždycky- podívejte se.
Měla bych otázku pro fanoušky dorama a jiných asijských kinematografických počinů. Kdy přesně vám přestane být trapně z jejich hereckých výkonů?


Důvody, proč se podívat:
1. Jestli posloucháte zmíněnou hudební skupinu, není důvod nedívat se. 
2. Je to asi první film z prostředí tanečnič-níků u tyče, který není zbytečně přesexualizovaný.
3. Shledávám ho genderově korektním.
4. Nishii Yukito (pole-dancing shota is so relevant to my interets)
5. Busty asian beauties Na rozdíl od zbytku světa máte štěstí, že dobrá duše jménem Crystal nahrála film na ulož.to.
[1] TW: Možná se vám v průběhu videa začnou líbit ženy.
Taky nemůžu sehnat název a interpreta té písničky, poradí mi někdo?
[2] Mužští pole-danceři nejsou moc obvyklí a když tančí, tak je to většinou na Marilyna Mansona, nebo Rammsteiny, nebo přito vypadají spíš jako klasičtí gymnasti.

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.