2/13/2015

Ava

Napsala Nagat | Tagy : , ,

Jak se můžete dočíst v Nagatině průvodci po fandom galaxii, Wrathia Bellarmina byla královnou mocné mimozemské rasy. Ona a její manžel Pedri vládli obrovské části vesmíru, dokud si impérium nepodrobila Titánská armáda. 

Wrathia se odmítla vzdát a rozhodla se vzít si život, aby se mohla reinkarnovat i se svými nejmocnějšími válečníky a později získala zpět své království.
Jenže, když vypila jed, její duše nepřešla do mocného těla, ale začala parazitovat na lidském dítěti.
Píše prvního března roku 3031 a někde na blíže neurčité planetě vykřikne patnáctiletá Ava Ire ve vyučování. Donutí ji k tomu démon, který ji pronásleduje už od narození, ale nikdo tomu nevěří. Předpokládají, že je dívka pouze psychicky labilní. 

Když se Wrathie nepodařilo dostat do silného těla, ani s dívkou uzavřít spojenectví, dělala všechno proto, aby Avin život skončil, co nejdřív. Přebírala kontrolu nad jejím tělem, pokusila se o několik sebevražd a urážela všechny okolo.

Proto má být Ava převezena do střediska pro děti se zvláštními potřebami. Ale než k tomu stačí dojít, planeta je napaden a zničena. Přežije jen Ava, její spolužačka Maggie a Odin Arrow, kteří uniknou na vesmírné lodi.
Jenže ta se zřítí na blízkou planetu a Ava při havárii zemře.
Ale jak dokazuje Wrathina přítomnost, smrt nemusí být vždy to poslední.

Ava's Demon je webkomix kreslený ilustrátorkou Michelle Czajkowski a je oblíbený hlavně pro svou úžasnou grafickou stránku. Každá stránka komixu je prakticky umělecké dílo a animace na konci první kapitoly je fenomenální víc, než bublinky v čokoládě, protože o nich už dlouho nikdo neslyšel. Cosplaye by vypadaly nádherně.
Původně jsem to chtěla natáhnout na celý článek, obzvlášť kvůli tomu pohlednému humanoidnímu šmoulovi, ale faktem je, že příběh teprvě začíná, takže bych mluvila o ničem ne, že by vás mé prázdné tlachání nebavilo, nebo by každé mé slovo bylo spoiler.
Komix má v současné době něco přes 300 panelů (a je to tři sta velmi esteticky výživných panelů) a teprve se rozjíždí. Podle seznamu očekávaných charakterů by z toho mohl být slušný epos, pokud to nezamrzne jako Sfeer Theory (jestli si nepamatujete, o čem to bylo, tak kouzla, fyzika a italskej zadek). Zatím se updatuje každý čtvrtek, takže tu asi zakempím se špekáčkem a spacákem, a počkám si na konec.


0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.