2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy : ,

"AVENGERS! Thor nebo Loki?"
"Spiderman."
"da fuq... nelezeš na tumblr nebo co?"
"Lezu, ale do správných sekcí"
"všechny fandomy teď ale maj jistou odbočku k marvelu..."
"Homestuck ne. ten je furt doma"
"Homestuck není ani fandom, to je sekta"


V jednom zapadlém koutě internetu, tam, kam paprsky Slunce nedosahují, a není to místo pro lví princátko, se objevila skupina podivných lidí. Ošklivích lidí.
Jsou oblečení v černém, natření na šedo a to je ještě ta lepší verze. Jsou tu totiž i maskovaní jedinci, kteří nosí BÍLÁ trička s divnými potisky. Tím si zajišťují infiltraci do společenství otaku, které sami označují podivnými názvy s tónem pohrdání. Je tedy třeba tuto sektu vnímat jako potencionální nepřátele.

Jsou nevyzpytatelní, záhadní, jejich humor je celkově nemocný a mluví šifrovaně. Používají reference, které nikdo nechápe. Jejich modla má přes 6000 stran, je ongoing a je vyloženě nudná. Anime zpracování je má divnou animaci. (Ale opening 5 je  super)  A když se v ní všechno posere, tak je to vyhodnoceno jako "super". A vůbec, Templáři jsou proti nim looseři.

– Takže asi tak jako všechny velké fandomy. 
Na tumblru Homestuck fandom vyhrál cenu pro "Fandom nejnepochopitelnější zvenčí" a oficiálně mu byl přidělen tenhle gif: 
Což je docela trefné, protože Homestuck fandom má tendenci se rozrůstat jako nákaza při zombie apokalypse. 
 A v této komunitě Elke, Angela a Elen strávili celý Advík. Teda, co to kecám. Elke, Angela a Elen jsou ta komunita a jiní lidé nejsou důležití. Tedy, lidé. O lidskosti Homestuckářů se dá diskutovat a... ježiš, dost. Tohle jsem nechtěla říct.
Prostě:
KOUŠEME.
MUČÍME NOVÁČKY.
AND SHIT.
Ale docela rádi se fotíme. Takže stačí říct. Nemusíte nás stalkovat a tak.

 

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.