2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy : , ,
You bastards
Máte, co číst, následující tři hodiny.
Tohle evangelium je fakt dlouhý.

Odolávala jsem velice velice dlouhou dobu, a proto bych si zasloužila metál, nebo tak něco. Nakonec mě svedla na scestí pizza, ale to by bylo na dlouhé vysvětlování. Jednoduše můžete bouchnout vaše šampaňské, protože jsem nakonec spadla do vaší jámy pekelné a vyslyšela prosby mých sester ve shipperském zločinu. Takže až se na mě bude někdo ošklive dívat, nejsem vinna, donutili mě malí zelení mužíčci a čtenáři mého blogu.
Jsem úžasná, já vím. Autogramy na letišti, doneste mi vaše prvorozené syny a Marka Shepparda.
Edit.: Zapomněla jsem, že to, že jsem si Supernatural pustila, mělo ještě jeden důvod. Nemůžu si nechat ujít prosincový freakout a 2014!Breakdown.

Sezóna I.
Story o tom, proč by vaše stropy měly mít ohnivzdorný nátěr, začíná.

Popsat zápletku seriálu, aby to neznělo nudně, nebo naopak ujetě je docela složité. Takže to uděláme jinak-
Podívejte se na obrazovku, máme tu roztomilou rodinu a malým dítětem, podívejte se znova, matka teď hoří na stropě, jo, to se stává, podívejme se na mimino, mimino má teď dva metry a vede spokojený studentský život, bum, spokojený studentský život je teď lovení nebezpečných monster, děkujeme Deane, alespoň má pořád krásnou přítelkyni, no, tak ani to ne. 

To by bylo asi k zápletce, stejně je veřejně známá. Dva bráchové, kteří jako děti jedli hodně zeleniny, takže vyrostli do rozměrů průměrných titánů, jezdí křížem krážem přes Ameriku ve stylově starém autě, hlavně proto, že Dean má na letadla stejný názor, jako Nagat na skleněné výtahy Kdo krucinál vymyslel skleněný výtahy?, snaží se najít svého otce a po cestě loví duchy a monstra.

Vždycky jsem byla přesvědčena, že SPN série je složená z oddělených příběhů a nějaká komplexnější zápletka ohledně konce světa a podobně přijde až později. Ale ne, on je to opravdu nekonečný příběh o tom, jak to všechno pomalu ale jistě skončí v háji. Zjevně můžete přečíst stovku povídek na AO3, ale stejně se nedozvíte všechno. 
Podle toho, co jsem viděla na Tumblru, pár set diváků bude na konci potřebovat akutní hospitalizaci.

***
Líbí se mi, jak mají všude interiéry se zvýšeným stropem a velký dveře, aby se ten stožár vlezl. Ale když procházejí kolem ostatních dveří, tak je krásně vidět, že by se Sam musel zohnout, aby se tam dostal. Fascinuje mě, jak se narvou do toho auta. Když jsme u toho, vždycky mě zajímalo několik věcí, které se z dashboard nedozvíte. Jako například:

image1. Kde kruci berou peníze a sůl
Život lovce démonů byl naposledy dobře placený v osmnáctém století a nemusíte být automechanik, abyste věděli, že impala žere i stromy u cesty. Vyplatilo by se jim koupit nový BMW. Podváději s kreditkama a občas něco ukradnou.
A pořád jim to vychází. To zní legitimně. Beru.


2. Kde je táta?
Vždycky, když někdo zmíní větu "táta je na lovu a pár dní nebyl doma", vzpomenu si, když mi bylo dvanáct, nebo tak něco, a otec dvou z mých přátel odešel v trenkách a tričku vyhodit odpadky a vrátil se za tři dny. Vy tomu říkáte lovecký život, já tomu říkám moravskoslezská vesnice.

3. Kde je Misha?
Totiž Cas.

4. Proč jdou tomu přerostlýmu dítěti všichni po krku.
Myslím doslova. Pokaždé někdo chytne Sama pod krkem. Nebo ho škrtí, nebo něco podobného. Chápu, že to má určité výhody, ale ne, pokud si k tomu musíte vzít štafle.

5. Proč to je kruci tak dlouhý?
Víte, to že má díl 50 minut má své výhody. Můžete v jeho průběhu napsat neuvěřitelně dlouhou recenzi a taky máte reakční gif doslova na všechno. Nadruhou stranu pro 8 sérií to dělá 8600 hodin. Jste blázni? Tohle zní jako ještě větší ztráta času, než LotR extended edition maraton. Ale jak mi ve chvílích zoufalství připomínala má sestra: Ještě jsem se mohla dívat na Ulici.

Sezóna II.
imageVy opravdu sledujete sérii, jejíž první sezóna skončila tím, že do hlavních hrdinů narazil kamion? Jako vážně? A vy jste ty sadisty nechali udělat 8 dalších sérií? Opravdu?? To vám nedošlo, že nakonci budete v takovém psychickém stavu, že by Hannibal zvažoval, jestli vás nevymění za Willa Grahama, protože jste zajímavější?

SPN bylo zjevně postaveno na základě seriálového efektu. Prostě když jednou začnete, nemůžete přestat, abyste zjistili, kam to ještě může zajít a jak to dopadne. (Ať jde o seriály, nebo vraždy. Ale prosím, nerozšiřujte seznam sériových vrahů zabíjením lidí.)
Cena duší na akciovém trhu stoupá. V téhle sérii všichni upíšou ďáblu své duše. Všichni včetně vás. Líbí se mi americká tradice zaprodání duše. Je mnohem více stylová, než ta naše s podepisováním se vlastní krví. Vážně, buď čmárejte na pergamen jméno krví, která zasychá, anebo líbejte Marka Shepparda na zaprášený křižovatce. Jeden se moc dlouho rozhodovat nebude.

Pár parchantů mi tvrdilo, že prej jsou první tři série veselé a nudné. Hahaha. Moc vtipné. Doufám, že jste se pobavili, protože druhá řada Supernatural by se měla spíš jmenovat "z abstinenta alkoholikem za 880 minut."
Mimochodem homosexuální podtext tady začíná přesahovat míru snesitelnosti. I don't say fuck your brother over the table but fuck your brother over the table.

Víte, jak zní zvuk hlubokého emocionálního utrpení? Carry on my wayward sOOOOOOON-
Pokud nás chtěli varovat textem písně, měli spíš pustit tohle.

Sezóna III.
Proč má SPN schopnost zranit vaše city v posledních třiceti vteřinách, kdy si myslíte, že je všechno ok?
Jeden by neřekl, že existují show, kde i vánoční speciály fyzicky bolí. Ale alespoň nebude další Doctor Who speciál první. 
Nejhorší chvíle při sledování seriálu je napjatá situace, když je všechno v háji a vy netušíte, co hlavní postava udělá za hovadinu. Ale pak vám to dojde tři vteřiny před ní a pak to vypadá, že to byl váš nápad.

Tenhle fandom působí na masochisty, jako střed Země na hmotná tělesa. Pochopila bych velice bolestivou show s tragickými osudy postav, ale proč k tomu dělají ještě AU fanfikce, které jsou v oblasti emocionálního trýznění prakticky za úrovní Zkrocené hory?

Season ve zkratce: Sam začíná dělat divný shity. A ztratí ofinku. Zapomene ji někde mezi pondělím a středou. Deanovi zbývá rok života, takže má spoustu sexu. S ženami. Sam taky. Ty ale všechny umřou, jako by scénář držela v ruce obsesivní náctiletá yaoistka. Deja vu ještě umocňuje postava vyšetřovatele FBI, který je sice otravný jako hmyz v letní sezoně, ale pro Deana a Sama má tolik milých přirovnání, že je asi bere z E rated povídek. Bonnie a Clyde? Hannibal a jeho mladší bratr? 
Nedoporučuji nedávat pozor. Hrozí, že se otočíte a nejednou je show koncentrovaný homoerotický podtext. Anebo se přejmenuje na Ghostbubsters.

imageMezi námi, Bobby Singer je nejlepším charakterem SPN. Ostatní jdou lovit duchy, jen tak hashtag yolo, a on má doma preventivně démoní pasti na stropě a lije nově příchozím do pití svěcenou vodu. Taky přežil 8 sezón. Jako by byl jediný, kdo chápe, o co tam jde.
Ne, že by se něco změnilo. Solné hradby kolem domu sypu už od doby, co jsem četla Holly Black.

Mé poznámky přestávají být recenzentskými zápisky a přecházejí spíš v zápisy přeživšího, takže zbytek článku omluvte. Vemte mě na milost. Jsem ve fázi, kdy zakládám petici za to, aby alespoň v českém překladu byla znělka nahrazena tímhle a show se tak stala o něco méně beznadějnou.
Sezóna IIII.
I'm sorry. IV. You know. It's a - em- middle age's stuff.

Researched season 4
Achievement unlocked: Castiel
"Svoboda je jako dlouhý provaz. A Bůh chce, abyste se na něm oběsili."
- Anděl Páně

Mezi námi, odpověď na obě základní otázky života, SPN a vůbec je stejná. Where is Dad? Where is Cas?
Je tady. A nebude to to, co jste čekali. A bude to bolet.
Jak to sleduju, začínají mě všechny ty povídky, co jsem přečetla bolet. Dokážu se srovnat s tím, že Cas je většinou úplně mimo charakter, ale ani v jediné - v jediné povídce, kterou jsem četla, nebyl vtipný. Ale on je vtipný, minimálně se o to snaží, sakrastický a naprosto done with your shits. Má velmi specifický smysl pro humor.


Řada by se měla přejmenovat na "Kruci, Same, vyplivni to, ani Bůh neví, kde se to válelo!". SPN je jak podprahový signál, který působí na vaše nadledviny a nadměrně vylučuje androgeny, následkem čehož jste pořád turned on, takže máte pocit, že máte tolik sexuálních úchylek, že vás měli legitimně zavřít do ústavu pro sexuální devianty. 

Chci říct, začala jsem kariéru v temných časech před Twilightem, kdy letěly upírské AU a zcela určitě vím, že nemám kink na pití krve, ale krucinál, Same! To tvé pití démoní krve je jedna z nejvíce sexuálně frustrujících věcí, co jsem kdy viděla.

Můžeme raději místo zápletky mluvit o obličeji Mišky Collinse? Protože vážně. Víte, kde bych chtěla mít obličej Mishy Collinse?


Úplně všude*.

Sezóna V.
Gabrielova sezóna. A když říkám Gabrielova, tak to znamená, že tam byl celé dva díly. Což dělá celé čtyři, slovy ČTYŘI, díly ve kterých se objevil. Pochopitelně, že je celý fandom frustrovaný, protože Gabriel je fenomenální charakter a nedostal dost prostoru, ale pořád to neřeší otázku, proč ho sakra shipují se Samem?

Gabriel je Samův strážný anděl (všechny pondělní děti to hovado dostanou) a Gabriel se snažil o Sama svým – velice typickým způsobem Gabrieli, krucinál, na to, že jsi Loki, máš parenting skilly Odina. Není nic lepšího, než strážný anděl, který tě učí, že se máš každý den sprchovat, i když se bojíš vody, tak, že tě hodí doprostřed Tichého oceánu., ale i tak má více interakci s Deanem. Tak co je pointa? Size kink? Pokud Gabriel se Samem někdy stihli něco jiného, než čtyři věty, tak to bylo asi v té televizi, když je hodil je do Queer as Folk. Udělám si vlastní cestu a budu shipovat tohle1.

"Miluju hororové filmy! Viděl jsi Stáhni mě do Pekla?" "Snažím se mu vyhnout."

Kromě Gabriela se tu potuluje ještě pár dalších archandělů. V čele s Luciferem. You can't spell Lucifer without Nagat. Not in Latin. Roztomilý chlapec. Dělá skvělý budíček. Mnohem lepší než je vaše současné vyzvánění na mobilu.
Někdo mi psal, že mě tento fandom potřebuje, jelikož je tu nutno provést pár změn. Takže zaprvé. Proč je tak málo povídek na Lucifera a Castiela? Chápu, není to zjevně nejrozšířenější ship, ale shipping name by bylo Lustiel a nevyužít tuhle šanci, je neuvěřitelné plýtvání! (Shipy s Lufiferem mají úžasné názvy. Například Lubriel. Lubriel. Dokonalé.) Věřte mi, v Pekle budete litovat, že jste to nezavedli.
Lucifer v jeho slavné rebelské fázi
Osobně většinu Supernatural cast neshledávám příliš atraktivním. Ne nebudu zmiňovat - em - výraznější rysy Richarda Speight Jr., protože o tom se nemluví. Hold není Tilda Swinton, no a co. I love dat voice. Potřebovala jsem dvacet dílů, než mi připadal Jared Paladecki relativně hezký (is dat a big puppy? přešlo to v šestý sezoně), na Jensena mi nestačilo ani osm sérií a zbytek herců nemám ani na seznamu. (Až na Collinse. A Shepparda, pochopitelně. A většinu všech shotů, co se tam objeví.Mimochodem, kde kruci vzali spratky, kteří hrají tak dobře? Chtěla bych vidět, jak se někdo snaží sestavit obraz mého typu. Až u toho budete, můžete rovnou zkusit analyzovat Hannibala Lectera.) Ale zatraceně, na Pellegrinovi něco je. Má nehorázně modrý oči. Pokud je teda nejdete, 90% času je schovává na stejným místě jako obočí. (Fantyp: Neexistuje gif něčeho, co Mark Pellegrino nedělá. Zahrnujíc porno. Stejně tak najdete odpovídající SPN gif ke každé situaci. Ono je to vlastně s osmi sériemi pochopitelný.)
swiggity swoocifer
image
[1] Spoiler
Chuck, the Fuck? Byl Chuck Bůh, nebo ne? Protože plně podporuji teorii, že Bůh dělá spisovatele neúspěšných fantasy románů, které mají obal, jako ženské erotické novely. To rovnou mohl být blogerka recenzující gayporno, nebo ukrajinský psychopat sbírající embria pekelných psů, nebo tak něco. Meanwhile in Heaven.


Sezóna VI.
Připadá mi, jako by SPN mělo skončit pátou sérií, šestá je totiž líná, zmatená a celá chutná jako neosolený hranolky. Zabalila bych to a odložila na později, ale jedno slovo. Crowley.
Fajn, SPN na mě má páku. Mark Sheppard je důvod, proč jsem se podívala na pět sezon Akta X, ačkoliv byl jenom v jednom díle. A Crowley je – damn.Ooh, mister Crowley, oohKruci, špatnej Crowley.

Ne, že by to někdo ještě nevěděl, spamuju tím úplně všechno. Dokonce se tu rozmohlo vzájemné doporučování videjí - Můžeme z toho udělat tradici? Vyměňování dobrých videjí s Crowleym? Jsou totiž docela vzácné. Tady je další. ukažte se, dámy.
Nemůžete mi to mít za zlé. Všichni milují Crowleyho, protože si to zaslouží. (Tím, že je to arogantní manipulativní parchant velikosti trpaslíka, který by bez mrknutí prodal vaši duši - Oh, c'mon, musíte ho milovat. Sympatie. Sympatie. # best Crowley is the drug lord Crowley)

Vynechám fangasmus nad Bobby/Crowley, protože to lidi pořád trochu děsí. Ale kdo mi sežene další Crowstiel, může si vzít zpátky svou duši2.

Když jsme u těch duší, nemít duši je stejný pocit, jako asi čtyři hodiny po té, co vypijete energeťák. 
Nenaznačuju, že nemám duši2, protože to už veřejně prohlásili na přiznáních na Facebooku3 (někdy mezi tím, kdy mě prohlásili za starověkou bohyni a sociopata s narcistickou poruchou). Dělám si legraci ze Sama a nemám ráda sekundární účinky energeťáků. Je to, jako byste rok nespali a jste úplně mimo.

Pravděpodobně to v téhle sérii postihlo i fandom. Jsem si zcela jistá, že v této době vznikla omegaverse. Lidé, kteří tohle vymyslí, nemohou být úplně příčetní.
Zbytek série shrneme v minutě:





[2] Yo, bitch- Možná nemám svou duši, ale díky nedávné anketě mám 120 dalších, pravděpodobně zahrnujíc i tu tvou. Walk into Hell like "wazzup i have 120 souls and i haven't even start yet". (Nebojte se, zařídím nám speciální oddělení. Jako vždycky, u stěny se zásuvkou mezi záchodama a koupelnou. Na dosah wifi.)

[3]Funny fact: recese, sarkasmus a ironie se někdy označují jako "bezduchý humor"? Ne, že bych s tím souhlasila.

Sezóna VII. 

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! BOBBY! BOBBY NOOOOOOOOOOOO! OH CAS! YOU WERE THE GREATEST MAN I EVER KNEW! YOU WILL BE AVENGED! YOU WILL BE AVENGED! I WILL GET WINCHESTERS AND YOU WILL BE AVENGED, BOBBY!



Tohle není Angel Sanctuary, tak proč všichni, kteří miluji umírají?

Celá řada plná fillerů a Leviathanů (to je věc, která vás promění v final verzi Battera z OFF a zapište můj stav na zdravotní kartu, jako scared and horny) a pak se konečně poslední tři díly začne něco dít. Mám zakázáno dělat dick jokes, takže jsem celou tuhle řadu nucena vynechat. Hahaha.
Takže by vás třeba mohlo zajímat je, že Dánové mají seriál Den 2. side, což je o dvou bratrech. Kteří vypadají jako Ghost Facers. A loví monstra. Starší bratr je hodně na ženské, ale nemůže žádnou dostat. Mladší má úplně stejný problém s wi-fi. Ne, že by jim to k něčemu bylo. Pokud se snažíte zjistit něco o historii lovců démonů, vždycky vám google vyhodí odkazy na béčkové horory, videohry a spoustu Winchesterů. Jejich Bobby má bar a vagínu a jejich Casti-Crowley- Řekněme, že má rád toho mladšího bráchu. Hodně. A na konci každýho dílu jsou všichni mrtví a bráchové se dohodnou, že to fakt nebyla jejich vina.

Mám vyřešené všechno, co bylo na seznamu?


Ah, dobrá, ještě homoerotický subtext v Supernatural. Jako bych o tom nemluvila pořád, ale je vtipné, že už si to lidé i objednávají.
Takže, je na mě přinést trochu světla do vašeho světa, protože na Nagat tu všichni čekali.

Všichni víme o čem Supernatural ve skutečnosti je. O rodině. Vždycky je to v rodině – ať už jde o tu boží, nebo tu dole a nebo Winchestrovic. Takže nebudu řešit, jestli je Destiel canon, už proto, že si myslím, že to fandom zbytečně dramatizuje, I also ship it, ok? nom nom nom, ale aplikovala bych freudovskou analýzu na vztah Sama a Deana.
Ti dva jsou na sebe fixovaní naprosto neuvěřitelným způsobem, což je vzhledem k jejich dětství pochopitelné, ale je to tak zřejmé, že je 70% kolemjdoucích považuje za pár.
Sam je ten, který si stěžuje na život lovce a chtěl utéct od rodiny. Ale očividně to nebylo v jeho moci. Pamatujete na Samovu přítelkyni Jessicu? A všimli jste si, že je Deanovi docela podobná? (Nemám lepší fotku, pardon.) Nepřesvědčila jsem vás? A co tohle: Jessica má narozeniny ve stejný den jako Dean. (A taky Friedrich II.) Takže buď je Sam na Deana mnohem fixovanější, než přiznává, a nebo má oblíbenější teorie- žádná Jess neexistovala. A její shoření na stropě můžeme pak považovat za metaforu nějakého jiného velice silného zážitku, který donutil mladého muže opustit školu a vydat se se svým bratrem na cestu po státech. (Takhle podáno to zní to jako zápletka Lolity. Matku přejede auto a její dcera začne spát se svým nevlastním otcem- Pokud tohle nedělá wintest canon, tak už nevím.) Osoba Jess je jen filtrací Samových pocitů a všichni víme, že Sam má problém s rozpoznáním reality skoro jako Will Graham. 



Sezóna VIII.
Carry on my wayward son
I'll find Peace when you are done
My feelings now need to rest
Don't make me cry no more-
Od páté sezony bylo SPN relativně o ničem. Asi mě teď hodně lidí bude chcít zabít, ale už si zvykám, takže; Vážně jsem si říkala, že to mělo skončit pětkou.Většina fikcí končí právě v okamžiku, kdy je svět zachráněný a jde se domů. Supernatural ale přetahuje a chce vyřešit i otázku, jak se hrdinové vyrovnávají se světěm po Apokalypse, která nebyla. Je těžké v takové situaci udržet pozornost diváků.
Přirovnala bych to k průměrné kapitolové slash povídce - všichni to napřed čtou, protože je zajímá, jak a kdy se hlavní aktéři konečně dostanou do postele a vyřeší si své turecké drama - Ale ve chvíli, kdy se tak stane, je tu problém s pokračováním děje. Já v této chvíli ztrácím v devadesáti procentech povídek zájem a jdu číst něco jiného. Myslím, že mít problémy se vztahy. Málokdo je zvědavý na poklidný ničím nerušený apple pie life hlavních hrdinů, zakončený mpregem. Takže povídkář musí vymýšlet situace, které budou udržovat pozornost čtenářů. Buď vymyslí epickou zápletku plnou nového drama a nebo jeho povídka skončí typově jako Fifty Shades of Grey.
Chvíli jsem se bála, že SPN skončí právě takhle.
Nesouhlasím s populárním názorem, že prvních pět řad je veselejších, než ty poslední. Buď jste vy zapomněli, nebo se já stala v průběhu sledování apatickou.
Ale po návratu z prodloužené Hunger Games arény, tedy z Očistce, se situace stane takovou, jakou slýcháváte ve vyprávění těch, kteří přežili. Totiž lidí z fandomu.
Chci říct, v životě jsem neviděla tolik lidí s depresí a destruktivní sebekritikou, jako na Tumblru a v deváté sezóně Supernatural.
Dean je done, Sam je done, Cas je done, dalo by se říct, že počasí bylo taky done, Crowley je taky done a všechno stojí za starou belu. Až na Kevinovu mámu. Ta ženská zfackovala krále Pekel a začala kydlit démony za použití stříkací pistole naplněné svěcenou vodou, jak to, že ještě nemá fanclub na Tumblru?
Morální ponaučení z téhle série je, že můžete vyhladit půlku Nebe, ale stejně tam zbyde dost kokotů. Preferuji jeho larvární stadium od Kaori Yuki. Ano, já VÍM, že mám problém. Naproti tomu nejlepšího chlapa zjevně najdete v Pekle.
Oh Crowley  

Sezóna VIIII.
Agh, sakra, IX, samozřejmě! Tohle je hrozný zlozvyk!

Přátelsky připomínám, že když anděl padne, tak tam vyroste strom. A protože Apokalypsa v pralese je naprosto v souladu se špatným smyslem pro humor, který mají pekelná stvoření a scénáristé úplně všeho, devátá řada začíná v pralese. Spoustou andělů motajících se zmateně v kruzích.
Až na Aziraphala, protože toho chytil Crowley. Teď jsou oba lidé, takže už nic nestojí v cestě jejich lásce a mohou spolu spokojeně žít až na věky a mít spoustu malých – štěňat a knih.
Ukazuje se, že Gabriel není mrtvý, ale jen se 3 sezony někde schovával.
Castiel a Dean do toho konečně oficiálně praští.
A Dean dostane koláč.
Taky někdo konečně dohraje Sburb, pomůže Willu Grahamovi a dozvíme se datum premiéry třetí řady Sherlocka.
A pochopitelně snad konečně zjistíme, jestli skončíme v ráji, nebo v háji.


Podívala jsem se na nekonečnou sérii za rekordní čas a přibrala u toho tak deset tun, protože jsem smutek zajídala Nutellou v jednu chvíli jsem si ji spletla s vazelínou a napatlala si jí obličej a ruce a to všechno, jen kvůli recenzi a proto, že jsem nenapravitelný prokrastinátor. Mohla bych ještě napsat o fandomu4, nebo o tom, že Misha Collins je vlastně Timon, ale myslím, že pro vás byl celkem záhul, dočíst to až sem. Takže teď se s dovolením odporoučím, protože mám psychické trauma a nějaké záležitosti na vyřízení.
Nechte mi tu nějaký komentář o tom, jak jsem úžasná. Nebo o tom, že nejsem úžasná. Ale, prosím, ať to není esej na A4 o tom, že nechápete sarkasmus, satiru, nebo tak něco. Edit.: O lala, a je tu další. Vážně. Poslední dobou se nacházím v bipolárním rozštěpení osobnosti, kdy mezi stavem, ve kterém přeji všem mír a lásku, a chvílí, kdy mě ovládne můj vnitřní superzáporák a chci spáchat plošnou homicidu na lidi, kteří nejen, že nechápou mé vtipy, ale ještě mě je nutí vysvětlovat. Pokud nezabrala omluva, tak je tu ještě Freud. Ok, prostě, lidi, smějte se a neberte všechno tak vážně. Já se vás snažím pobavit. Kruci.
[4] SPN fandom má nejlepší tagy:  "Mildly Dubious Consent, They have to have sex to stop the apocalypse, Ridiculous Ways to Prevent an Apocalypse, no it's not a Good Omens reference"
A nejneuvěřitelnější sex scény:
"Do you feel anything? Physically. Do your penis and testicles feel warm? Little quiver in your belly? Pulse racing, maybe?”
"I've had an erection before,” Castiel says.
"Good. Good on you. And are you having one now?”

* Ano, referuji Mishapocalypsu. Co jste si mysleli?

2 komentáře:

  1. Trvalo to dlouho, ale stalo se ... nyní jsem oficiálně Supernatural fanynka. A proto teprve teď mohu docenit tento článek a chci říct, že je skvělej. Trefný a břítký jako vždy.

    Víc než pobavil. Naladil. Už jsem z něj citovala svým přátelům ani přesně nevím kolikrát. A proto nemám chuť říkat taková ta svoje, ale když se na to podívaš z jiného úhlu, tak bys to třeba viděla zas jinak. Proč bych si ten zážitek tak nesmyslně kazila nějakou okrajovou realitou?

    Ano, máme tě rádi, Nagat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nečtu tě pravidelně, jen sem tam na něco narazím,ale vždycky mě totálně zničíš. Ještě teď popadám dech ze záchvatu smíchu. SPN jsem dokoukala do 5. série, protože mi to připadalo, jako super závěr. Prostě Dean má rodinu, Bobby svůj život, Castiel je v nebi, Sam se obětoval, ale vrátil se. The end. Ideální, ale asi mrknu i na ten zbytek, i když jsem se tomu bránila (nějakou výmluvu, proč kašlu na školu mít musím). Jinak můj názor na Mishu :3 se zcela shoduje s tvým. :D

    OdpovědětVymazat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.