2/15/2015

Napsala Nagat | Tagy : , , , ,

 Vzpomínáte si ještě na film Vlna? Banda děcek, co si jedno dne řekla, že udělat si fašistickou společnost bude děsná sranda. Tak tyhle to napadlo taky.
Už žádný Naoi a jiní falešní sobi!
Představuji vám bandu chlapců v přesně Těch uniformách, kteří jdou za přesně Tím cílem!
A není to hezké.
Bokura no☆Hikari Club
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lt6650Q7Nc1qc6uooo1_500.png

Bylo nebylo...
Kdesi na blíže neurčeném místě v blíže neurčením čase byli tři kamarádi. Kamarád znamená v tomto případě lidské mládě mužského rodu. A mláďata lidského rodu mají tendenci sdružovat se do smeček, nebo-li skupin.
Tak si tihle chlapečci založili klub a pojmenovali ho Hikari (wordem vtipně přejmenováno na Hákaři). Jako Hiroshi, Katsura a Riku.Och jak vynalézavé.
A... nedělali nic zajímavého. Pak se k nim nachomítl Zera. Zera byl velice nadané a geniální dítě a tak ho chlapci vzali k sobě.
A pak dalšího.
A dalšího.
A bylo jich devět.
Idealista, šprt, okultista, zloděj, sociopat, militarista,  teplouš a idiot.
Takže takový běžný pracovní materiál, se kterým se lidi pokouší ovládnout svět.
Ne, vážně, ověřte si to v učebnicích dějepisu a na wikipedii.
A tak Zera vymyslel skvělou hru na nacisty. Totiž, spousta desetiletých dětí se pokouší podrobit si Zemi pomocí robota, no ne?
 A vy si říkáte "Hahaha! Utřinosi chtějí ovládnout svět! To teda! Podívám se, jak jim to nevyjde! "
http://i299.photobucket.com/albums/mm292/bzucikb/memes-he-will-never-have-a-girlfriend.jpg
Kurvadoprdele.
Litchi Hikari Club 
Když už jsem zmínila Vlnu, tak tam byl vůdcem učitel. Učitel, který nakonec díky své autoritě ty smrady zastavil. Hikariho klub příčetnou autoritu nemá. Všeobecně dospělými pohrdají. A tak spíš vyrostli tak nějak v duchu Pána Much.
A budou válečné oběti.
Litchi Hikari club je vlastně první díl. Odehrává se několik let po flasbacku ve formě Hikari clubu. Takže kolik těm chlapcům může být? 16? 17? Tak prej 14. Haha. Jsem pedofil. Poznám nezletilýho.
A jak vyrostli? Do krásy? Ale jo, v rámci možností kresby.
Ovšem jde o to, v co vyrostla jejich malá fašistická společnost.
A maminka mi říkala, ať si dávám pozor, s kým si na písečku hraju.
Jejich snahy o světovládu se zasekli u toho, že se snaží naučit robota myslet. Na ovládnutí světa to tedy sice ještě není, ale bohatě to stačí na spoustu problémů a na to, aby se projevila Zeraova nechutná krutost.
A není to vtipné.
http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltclntEQpB1qag6gfo1_500.jpgMožná si k těm k těm chlapcům vypěstujete něco jako zvrhlou lásku skombinovanou s nenávistí, jejíž síla by mohla zvednout 5 000 000 000 středních tanků typu M4-Sherman do výšky 1 m a tam je nechat 10 minut levitovat. Pravda, hezkým chlapcům v uniformě se odpustí všechno. Gord když to stojí rovně a brebentí německy... Ale dětem se neubližuje, vy hovádi. *mateřský komplex: activated*
Manga disponuje přesně tím odporným stylem kresby, co je k vidění snad jen v guro hentai mangách. Realistická, strohá a co se dá nakreslit černou, nemusí být šedou. Bledé tváře a rudé rty můžete nakreslit jako bílý obličej bez mimiky a černočerné čáry někde pod nosem. Kresba, která je v těch nejčernějších nočních můrách, protože nepovoluje jakékoliv odlehčení situace a pak i gagy se slupkou od banánu vypadají jako tragédie. Čekáte totiž, že uklouznuvší subjekt narazí na tvrdý objekt a roztříští si lebku. Nebo nějakou podobnou nechuťárnu.
Na druhou stranu, kdyby to mělo jinou kresbu, všechny řeči o ovládnutí světa a podrobení národů by byly považovány za dětské blábolení.
Co se týče duševního zdraví aurora, nejsem si jistá ničím. Ohledně fandomu... WTF? Tolik fanartů a cosplayů a přitom to není nic extra... Huh? A poslední... Cílová skupina.
Kdo to proboha čte?
Muži. Dospělí, staří chlapi.
A pak děvčata.
Třeba já. migrují od jednoho konkrétního fandomu
A teď bych si dala tu samou zápletku, ale s děvčaty.
Něco, jako kdyby si nějaká sladká dívka konečně řekla DOST...A začala se chovat naprosto mimo normální charakter.... A pak holky převezmou vládu nad světem... POČKAT! PROBOHA! NE!

Autor: Furuya Usamaru
Název: Bokura no Hikari Club
            Litchi Hikari Club
Žánr :Drama, Horor, Psycho, Yaoi (už dáváte pozor, co?), Het, Guro...
Stav: ongoing

1 komentář:

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.