2/15/2015

Napsala Nagat | Tagy : ,
 Jen kraťoučké vyjádření k Akiconu. Je absolutně nedůležité, inspirované statusy na FB a je tu jen proto, aby bylo vidět, že jsem tam byl, Fantomas. A kraťoučké proto, že jsem strašně unavená, zkonzumovaná pocity a taky, jak jste si možná všimly, moje reporty z festů jsou absolutně nehodnotné, protože ať dělám, co dělám, stejně se nakonec nedostanu na program.

Tohle byl můj historicky první Akicon a potvrdilo se mé podezření. Akicon je akce s omezeným počtem lidí, není to velký con, takže ve výsledku jde vlastně o to, že... Brňáci přijedou za Pražákama, nadávají si do Brňáků a Pražáků, ožerou se jako prasata, všechno poblijí, pak se v tom vyválí, s někým random se líbají, načež se oklepou a jedou domů. A za půl roku se tento zápas odehraje na Brněnské půdě, pod záštitou AF.
Dobrá, až tak žhavé to není.

image
Faktem je, že jsem asi nikdy na festu nezažila tak přátelskou atmosféru. A ne, nebylo to proto, že Akicon je spojen, kromě kultu poníků, s úctou k šedým lidem- Ok, FUCK IT! TROLLOVÉ RULEZ! Akicon je ta nejkrásnější, nejšedší a nejrohatější akce.

Jak už jsem řekla, z programu jsem vůbec nic neviděla. Vychcaný osud mi totiž předhodil shotu na creepování a pár rozkošných cosplayerek, které si myslely, že jsem Boží, takže jsem byla až moc zaměstnána. 
Na pár věcí se kouknu ze záznamu, takže teď vám neřeknu, jak moc k-pop smrdí. To až později.

Když jsme u toho, řekl někdy někdo všem těm nadaným k-popovým tanečnicím, že se na ně muži nedívají proto, že je to zajímavá hudba s tanečním doprovodem, ale protože vidí porno s vtipným hudebním podtextem?
Pokud ano, a ony to dělají schválně, mám o nich ještě menší mínění.
Ministerstvo zdravotnictví varuje: feministicky smýšlejícím ženám pukají z k-popových videoklipů hlavy

P.S.: Omlouvám se všem, co si teď myslí, že jsem úžasný roleplayer Mituny. Lidi já se moc nesnažila. Jsem degen i tak. Jenom to vypadá tak cool, když nejsem natřená na šedo. 1M 500RY
P.P.S.: Lidi, ty děcka v divných tričkách jsou taky z Homestucku. A okřídlení psi taky. A ten pták taky. A vůbec, v Homestucku je všechno a trollové nejsou hned na začátku. Jen tak mimochodem.
Prostě, pokud nemáta 6 týdnů času, nemůžete čekat, že se v Homestucku dostanete ke trollům. A konec je ještě dál.
Vlastně ještě není.

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.