2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy : ,
 Už strašně dlouho plánuji článek o anatomické přesnosti yaoi. Vlastně od doby, co jsem se učila na přijímačky, takže jsem měla základy biologie. Bohužel jsem to všechno přes prázdniny zapomněla a teď si nejsem jistá, kolik má průměrný Homo sapiens prstů. Naštěstí nepotřebujete být medicus, abyste poznali, že v yaoi občas něco smrdí.

Yaoi hands
Použití ve větě: "OMG, nešahej na mě těma tvýma yaoi rukama!"
Poměr rukou a těla v yaoi je oblíbené americké meme. Tím to taky všechno začalo.

Zákon praví, že uke musí být menší a křehší. Vždycky. A pokud si autorka usmyslí, že je rebel a jó, výškový rozdíl nebude půl metru, ale deset centimetrů, musí ukeho submisivitu naznačit jinak. Takže sememu nakreslí ruce větší, než je ukeho hlava. Pozor, tentokrát nejde o vtip. V 99%, slovy devadesáti devíti procentech, yaoi jsou semeho ruce větší než ukeho hlava.
Společnost čtenářů se pak dělí na tři kategorie:  Na yaoi nadšence, kteří si toho ani nevšimnou. Pak ubohé biology, anatomy, kreslíře a ostatní tvory se základním vzděláním, kterým při spatření tohoto jevu, začne krutopřísně téct krev z očí, jako by právě zvýšili level svého sharinganu. A nakonec na trolly, kteří při každém objevu yaoi hands jevu, zařvou YOOOOOOOOOOOOOOOOOO a kopnou do sebe panáka.
Yaoi hands nejsou část těla. Je to symbioticky žijící organismus. Kvůli jejich velikosti museli v Yaoilandu zavést větší postele, nyní známé jako yaoi beds.
Pozor: Všechny yaoi ruce jsou WTF, ale ne všechny WTF ruce jsou yaoi. Například tohle nejsou yaoi hands.
Méně často se objevují yaoi toes.
Ale díky tomu, že v yaoilandu se většina postav neobtěžuje svlékat, nebo si sundávat boty, bývají čtenáři většinou ušetřeny těchto nožních mndfucků.
Použití vě větě: "Nemůžu si sehnat boty. Mám totiž totální yaoi nohy."

Yaoi necks
Yaoi krky jsou taky velice zvláštním anatomiským jevem. Zatím, co člověk má 9 krčních obratlů, stejně jako žirafa, yaoi bišík jich má alespoň 15. Vědcům se zatím nepodařilo zjistit, proč mangaky tak strašně rády kreslí svým teplým detičkám krky jako stožáry. Ano, byly tu teorie zvané "Polykání mečů", jejichž podstatou byla přímá úměra velikosti krku ukeho a délce mužství semeho, ale nikdy se to nepotvrdilo.
Použití ve větě: "Neopisuj, zůstane ti yaoi krk."
Velikost yaoi penisů řešit nebudeme.
Nevlezlo by se to sem.
Haha

Ale mohla bych něco napsat o umístění penisů a... no, raději ne.
Bonus:
Yaoi nugget
image
Můj oblíbený tumblrový superhdina. 

1 komentář:

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.