7/03/2015

Napsala Nagat | Tagy :
What a fucking lovely day.
          Hádejte, co mi dneska přišlo do schránky. Ou yeah, je to kniha, kterou jste mi koupili klikáním na odkaz u recenze! Děkuji vám! Překonali jste všechna má očekávání, dokonce jsem nemusela ani nutit příbuzné na facebooku, aby mi ten odkaz po klikali z připojení v hospodě.
Konečně mi někdo platí za práci co mě baví. A dokonce knihách!
          Takže tady do čtrnácti dnů přibude recenze a možná konečně dopíšu ten zatracený článek z AF přednášky. Pokud sledujete můj Tumblr, víte, že na něm dělám a že už teď je příliš dlouhý na to, aby ho kdokoliv četl. Pokud nesledujete můj Tumblr, unikl vám trailer na Suffregette, napravte to. Nevím v jaké chvíli přesně jsem tu yaoi vědu přestala dělat míň punk-rock a víc jako Charles Dickens, ale asi bych si měla trochu šlehnout Bowieho, nebo tak něco.
          Chci říct, děkuji vám všem, kteří klikli na odkaz u Lháře, doufám, že si přečtete i review Hudby Ticha (kliknete i na její odkaz- což je vlastně důležitější, než moje blitky číst, haha) a tím mi koupíte další knihy, na které nemám finance. Pokud to půjde dobře, mám zálusk na Dámy z Grace Adieu a jiné povídky, Magisterium, cokoliv od Františky Vrbenské, a pak asi budu brát requesty. (Po té, co splním všechny ostatní a přečtu tuny povinné literatury ke státnicím. Hah. Ještě, že jsou ty prázdniny nafukovací.)

P.S.: Kdo má pořád zájem, koupit si jeden exemplář z abomination ofa gay book serie, Fantomprint má slevu 50% na všechny díly Nightrunners. WHAT A LOVELY DAY


Pro ty, co je minul předchozí článek: Vysvětlení zde.

1 komentář:

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.