2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy :

-ano, moihla jsem to napsat tím vtipnějším způsobem, který toto anime vystihuje. Myslím tim ono mono-shit-suji. Ale já to neudělala, vidíte to? Protože je to dětinské a do očí bijící. Vidíte to? Dospívám!!!
Pozn.: Ano, mělo to jít do magazínu. Ale tam napíšu ještě jednu, protože by už nebyla aktuální.

V první chvíli netušíte, co jste si to vlastně pustili. Animátoři nás totiž hned v prvním záběru odzbrojí roztomilounkým blonďatým zmláceným a k tomu všemu nahým ukem. Má tááákovýhle bledě modrý oči. A diváci chytí dejavu. Kde jsme to jenom....? Okane ga nai =_=
Monoshitsuji-další nezletilá blonďatá prostitutka je na světě

Brzy zjistíte, že Alois Trancy (Ano, OPRAVDU se jmenuje Alois. V kombinaci s japonskou výslovností to přivodí 2 měsíce komatu) nesahá Ayashemu ani po kotníky. Ayashe byl roztomilý.
Alois je tak blbej, že v prvním díle setře i Pica a jeho epické "co pro tebe znamenám?". Chudáček Pico. Byl králem shotaconu. Ale nic netrvá věčně.
Funkci butlera tu plní Claude Faustus (Chtěla jsem ho přejmenovat na Claude Falus. Nakonec jsem to neudělala. Ale bylo by to výstižné). Je to ubgradovaný Sebastian. Používá zlatý příbory. No Seby... Že se nestydíš!
Nedá se napsat recenze, pokud jste viděli jen jeden díl. Takže k příběhu nic psát nebudu. Možná později.
Stejně to zřejmě bude poměrně chabé.
Ještě bych mohla srovnat Aloise s ukem č. 1. Jde se na to.
http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/042/8/4/Get_out_of_my_show_by_angelskully.png
Óda na Ciela.
Ciel byl poměrně chytré dítě, každopádně slušně vychované a na svůj věk celkem vyspělé. I s jeho xichtíkem a všudypřítomnými yaoi narážkami působil docela důstojně. Neschvaloval zabíjení nevinných *no, mohl být trochu víc cool*. Jeho butler ho kvůli tomu nenáviděl a obdivoval dohromady. (Yaoi poznámka: a možná něco víc! A možná tolik víc až ho nenechal umřít! A možná vám teď pořádně spoileruju!)
To dělalo tuhle dvojici atraktivní a existence schopnou.
Někdy se sice choval rozmazleně, což je ve třinácti normální, ale jinak to byl hezký chlapec.
Každopádně se uměl nádherně obléct. To kvůli jeho hadříkům stálo za to shlédnout celou sérii.
Alois je nevychovaný, rozmazlený spratek. Nechápu kde se ve Viktoriánské době vysemenil. Je synonymem pro "blbej až to mlátí dveřma" a všeobecně působí nějak lacině.
Vymlátit to z něj nemá cenu. Je to sadomasochista.
Celý první díl se na něj Claude díval pohledem: "Satane, proč zrovna já?!!" A ani se mu nedivim. Alois je jeden z těch spratků, co prostě praštíte a pak z toho máte dobrý pocit.
A ani hadry to nezachránily. Obléká se jako já. Nutno poznamenat, že JÁ žiju v 21. století, takže mé prostředky jsou poměrně omezeny.
Navíc ztrácím možnost, přišpendlit si všude možně růže a nosit krásný viktoriánský klobouky.
To všechno by Alois mít mohl. Ale on má podkolínka vytažený až ke krku a mašli. Opovržení hodné. =_=
Upřímě se těším na první doujinshi, ve kterým toho spratka někdo rejpne tak, že na to do smrti nezapomene. A ještě lepší by bylo, kdyby ta smrt nastala ještě během onoho rejpnutí.
Tenhle článek by vás měl odradit od sledování Monoshitsuji, takže typuju, že si to 89% čtenářů pustí. (Těch 10% už to vidělo a 1% má lepší věci na práci.)

Hodnocení: Nula z muly
Název: Kuroshitsuji 2 /Monoshitsuji
Žánr: -historické, hysterické
          -shonen ai... měním na yaoi
          -komedie/parodie
          -shonen... už delší dobu ne

Délka: snad ne moc

Autor:Yana Toboso

http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/184/a/b/alois_trancy_by_Roxiee_chan.png

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.