2/15/2015

Napsala Nagat | Tagy :
 Alternativní článek Lakneina perfektního návodu na SnK boty
Vzhledem k tomu, že se Akicon blíží, je načase začít vyrábět/opravovat/vylepšovat cosplay. Tedy, na čase- již včera bylo pozdě, pokud cosplayujete SnK a chcete u toho ještě nějak stihnout chodit do školy, případně do práce. Důležitou součástí cosplaye jsou boty, protože jestli nechcete mít Přiznání cosplayerů plné hejtů, musíte věnovat pozornost i svým chodidlům.
Bod 1.: Udělejte průzkum. Jak tyhle boty vypadají? Jak fungují? Jaká je jejich fyzika?
Po té, co strávíte 4 hodiny čtením porna, můžete začít s výrobou bot, které zjevně mají superschopnost mizet ve chvíli, kdy s nimi vlezete do postele.
***
Bod 2.: Budete potřebovat lepící pistoli, nože, nůžky a pravítko. Pravítko je vietnamský shit a má každý centimetr jinak velký, takže to střihnete od ruky. Tavka je taky nepovinná, můžete jednoduše nahřívat lepidlo nad svíčkou. Obzvlášť, pokud si chcete udělat sexy kulaté jizvy. Lepidlo je totiž zjevně nejen dobře tavitelné, ale i hořlavé. Takové hořící lepidlo má tendence kapat úplně všude a po dvou hodinách práce s ním jste schopni sáhnout do vařícího oleje, aniž by vás to nějak extra bolelo.

Bod 3.:  Optional: Hide your fans. It's gonna be lame.
Bod 4.: Budete potřebovat staré boty na zničení. Opijte matku a nechte ji podepsat papír, ve kterém vám to povoluje. Doufejte, že na Akiconu nebude sníh, nebo si lidé budou dělat legraci z vašich mužných podrážek.
I'm so sorry Heichou.
Vysekejte z bot základ. Po té, co se přizabijete těmi směšně ostrými noži a zastavíte krvácení, můžete zbytek boty nahrubo ostříhat nůžkama. Pokud krvácíte více, než je zdrávo, zajděte si na pohotovost. Spáleniny vysvětlete zkoušením podivné sexuální praktiky o které jste slyšeli ve spojitosti s 50 Shades of Grey.
Bod 5.: Sešijte vaši drahocennou koženku dle standartních návodů.
Koženku si našpendlete přímo na noze, abyste se vyhli jakýmkoliv nepříjemným překvapením v podobě špatného odhadu velikosti. Ono to sice vůbec nevychází, ale když to zvládli oni, musí se vám to takhle povést taky! Nemůže to být tak těžké! Obzvlášť, když měli mnohem větší nohu než vy.
Pozor na šicí stroj, ne všechny jsou schopné prošít koženku.
Po té, co dostanete několikrát panický záchvat ze zaseklého stroje, protože se bojíte, že nepůjde opravit, můžete zbytek boty dolepit lepidlem. Ono to nebude vypadat úplně precizně, ale je lepší se upálit lepidlem, než řešit s rodiči koupi nového stroje. (Ten rozbitý schovejte někam do kouta. Až ho někdo bude shánět, můžete tvrdit, že o tom nic nevíte a asi se zasekl věkem.)
Povedlo se vám to krásně rovně a teď už stačí jenom nalepit návlek na botu. A jdeme do finále!
Bod 6.: Nejlehčí část! Nalepení hotového návleku na podrážku! Tady není, co zkazit!
Možná.
Asi.
Doháje.
Bod 7.: O nonononono non NO. Navzdory všem výpočtům to nějak nevyšlo. Boty připomínají spíš pučícího polypa a jsou šito-lepený tak šejdrem, že máte po kožence.
Mrskněte s botama do koše a kašlete na to. 
Stejně v těch popruzích vypadáte tlustí. A jste oškliví. Nechte cosplayování na lidech, kteří to umí.
A jsou hezčí než vy.
A mají správné pohlaví pro cosplay.
A nejsou lamy.
Bod 8.: Upadněte do těžké deprese a pusťte si Napolu.

1 komentář:

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.